Improving Your Ideator Experience

10 Cool Ideas on Ideator.com

Hundreds of ideas from all over the world are developing through Ideator. Here are 10 cool ideas that have been featured on the Ideator blog:

1. Landspot
It’s difficult to find local experiences in remote locations in developing countries.

Solution: a platform that connects travelers with local entrepreneurs.
2. EyeMenu
It’s difficult to near impossible to see menus at restaurants.

Solution: an app that allows the blind to order food without help.
3. Tripcast
Remote locations lack the technological resources to attract international travelers.

Solution: a large-scale platform that makes it easy to create rich media.
4. MentorMapp
Finding mentors isn’t hard; it’s finding the right one(s).

Solution: an online community to match coaches with personnel.
5. GeoStory
In a new town? Finding food & activities that you’ll enjoy is hard.

Join for Free

Solution: platform that combines geo-location, interest-based algorithms & social networking to recommend you experiences you’ll love.
6. Spark
Finding on-campus parking is a battle; it is laborious and pollutive.

Solution: user-friendly tool finds the available spots in a parking lot.
7. TrustMesh
There is no independent and reliable system for building trust between citizens of the API economy.

Solution: platform where vendors and customers can build reliable systems around API and trust.
8. SalesBuddy Pro
Managing sales activities and improving performance can be complex and time-consuming.

Solution: a tablet app that makes sales presentations with consistent, accurate content, and allow managers to track performance.
9. Admit Hero
Every year college scholarships go unclaimed & technical options are overlooked.

Solution: platform that profiles high school students who have done extraordinary things, and guides on how to achieve ambitious goals.
10. Ponzi
For those in need of a game with an edge…

Solution: social media game based on the legendary pyramid scheme with one important difference – everyone knows it’s a Ponzi scheme.

Subscribe to Receive Impactful Innovation Resources and Info
Follow us